What's better than a colorful and tasty dish? a colorful dish, tasty and healthy of course, do you think it's impossible? not when the protagonist is the Perla D'Oro CLA, which thanks to the natural content of CLA and Omega 3 helps to control cholesterol levels in the blood while maintaining the flavor and fragrance only Argiolas cheese can give ..
Ingredienti
-200g Perla d'Oro
-Un mazzo di Asparagi, meglio se selvatici
-400g di Riso
-1 bicchiere di vino bianco
-1/4 cipolla tritata
-sale e olio qb
ingredients
-200g (7oz) of Perla D'Oro
-A bunch of asparagus, preferably wild
-400g (14oz or two cup) of rice
-1 glass of white wine
-1/4 of cutted onion
-oil and salt
Riempire d'acqua una pentola e portare ad ebollizione. Salare, versare gli asparagi, coprire e cuocere per circa 15 minuti.
Fill a pot with water and bring to boil. Add salt and then the asparagus, cover and simmer for about 15 minutes.
Scolare gli asparagi e mantenere l'acqua di cottura, nel frattempo tagliare il Perla D'Oro a cubetti.
Drain the asparagus and keep the cooking water, in the meantime, cut the Perla D'oro in cubes.
Tritare i cubetti insieme ad un cucchiaio di acqua di cottura degli asparagi di modo da formare una crema densa
Mince the cubes together with a spoonful of cooking water of the asparagus so as to form a thick cream
Prendere una padella, versare un cucchiaio di olio e mettere sul fuoco
Take a pan, pour a tablespoon of olive oil and put on fire
Versare la cipolla tritata e farla dorare e poi il riso per tostarlo, sfumare col vino bianco e aggiungere l'acqua degli asparagi durante la cottura
Pour the onion and brown it and then the rice toast, deglaze with white wine and add asparagus water during cooking
Nel frattempo tagliare le punte degli asparagi, conservarle e tritare i gambi aggiungendo l'acqua di cottura
Meanwhile, cut the asparagus tips, store and chop the stems adding the cooking water
Quando la cottura del riso è quasi terminata versare la crema ottenuta con il formaggio e mantecare
When the rice is almost cooked, pour the cheese cream and stir
Qualche secondo prima di spegnere la padella del riso versare la crema ottenuta dagli asparagi, girare per qualche secondo fino a colorare tutto il riso
A few seconds before turning off the pan of rice, pour the cream into the asparagus, turning for a few seconds until all the rice color
Versare le punte degli asparagi, girare nuovamente e servire nei piatti
Pour the asparagus tips, turn again and serve on plates
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