Tra gli alimenti principali della dieta mediterranea i pomodori, le olive, i formaggi, pane e pasta.
La nostra ricetta di oggi è un classico della dieta mediterranea, la caprese, rivisitata a modo nostro!!
The Mediterranean diet is a healthy and balanced diet that provides the right proportions of carbohydrates, proteins and fats.
The Mediterranean diet usually consist in tomatoes, olives, cheese, bread and pasta.
Our recipe today is a classic of Mediterranean diet, the caprese, revisited in our way!
Ingredienti per 4 persone
8 pomodorini cherry
una confezione di rotolini di pecora Argiolas
1 cucchiaio d'olio
una fetta di pane carasau per guarnire
basilico
Ingredients for 4
8 cherry tomatoes
a pack of rotolini di pecora Argiolas
1 tablespoon oil
a slice of bread carasau for garnish
basil
1)Preparare un piatto da antipasto per persona, guarnire con un filo d'olio e un piccolo pezzo di pane carasau
Prepare a small plate for appetizers per person, garnish with a drizzle of olive oil and a small piece of bread carasau
2) Tagliare due pomodorini lasciando unite le metà e posizionarli sul pane
Cut tomatoes leaving the two halves together and place them on the bread
3) Tagliare delle fettine di rotolini di pecora e posizionarle sui pomodorini
Cut slices of rotolini di percora and place on tomatoes
4) Guarnire con un goccio d'olio ed il basilico
Garnish with a little oil and basil
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