Antipasti di Brebiblù e Caprini - Appetizers
of Brebiblù and Goat Bocconcini
Oggi presentiamo un semplice e
gustoso antipasto dal sapore deciso e da forti contrasti.
Il primo piatto unisce il deciso
sapore del Brebiblù al Miele di Castagno,
intenso con retrogusto leggermente amaro.
Brebiblù è un formaggio erborinato
dal sapore eccezionale, grazie alla presenza di nobili muffe che lo rendono
particolarmente digeribile e gustoso. Prodotto
con una selezione accurata di latte intero di pecora sardo.
Today we present a simple and tasty appetizer with a strong flavor and contrasts.
The first course combines the strong flavor of Brebiblù and Honey
Chestnut, intense with a slightly bitter aftertaste.
A green veined/ blu cheese with an exceptional taste thanks to the
presence of noble moulds that make this cheese particularly digestible and
tasty. Produced with an accurate selection of Sardinian whole sheep milk.
Il secondo antipasto unisce invece
la delicatezza dei bocconcini freschissimi di capra al carattere deciso del
pepe nero .
I Bocconcini di Capra sono un
prodotto sfizioso e leggero. Cremosi e ricchi di fermenti lattici, hanno un
gusto delicato e gradevole.
The second appetizer instead combines the delicate morsels of fresh
goat's cheese with the strong character of black pepper.
Bocconcini di Capra are light, delicious, creamy and rich of lactics
with a delicate and pleasant taste.
Ricette
Brebiblù con miele di castagno
Ingredienti per 4
200 g di Brebiblù Argiolas
Miele di Castagno
Preparazione
Lasciare 10 minuti il Brebiblù fuori dal frigo e tagliarlo a spicchi
triangolari.
Disporre gli spicchi sul piatto da portata,
prenderle il miele con un cucchiaino e creare con il cucchiaino inclinato sugli
spicchi e sul piatto dei piccoli ghirigori.
Ingredients for 4
7 ounce of Brebiblù Argiolas
7 ounce of Brebiblù Argiolas
Chestnut Honey
Preparation
Leave for 10 minutes Brebiblù out of the refrigerator and cut in
triangular pieces.
Display the slices on a platter, take one teaspoon of honey, tilt the teaspoon and draw squiggles on
the cheese slices and in the plate.
Bocconcini con Olio e Pepe
Ingredienti per 4
2 Confezioni di Bocconcini di Capra
Argiolas
Olio
Pepe
Preparazione
Disporre i bocconcini sul piatto da
portata e lasciarli riposare 15 minuti.
Guarnire con un filo d’olio e una
spolverata di pepe. Molto gradevole anche con pepe verde e rosa in grani.
Bocconcini di Capra with Olive Oil and Pepper
Ingredients for 4
2 Pack of Bocconcini Capra Argiolas
1 tablespoon of Olive Oil
pepper
Preparation
Display the cheese on a platter and let it rest 15 minutes.
Garnish with olive oil and a sprinkling of pepper. Very pleasant garnished
with green and pink pepper .
Both of these cheeses sound wonderful. I recently found your Delizia al peperoncino and Perla Sarda at Auchan (Lombardy) and love them as a snack food although I had hoped the spicier version would be more spicy. Nevertheless, my husband and I love the flavor and ease of which they present a quick and tasty snack food. Is there any other store that stocks your cheese products? And does Auchan carry any other products made by you? We shop at either the Merate or Curno locations.
RispondiEliminaHello Rowena, we are very proud that you and your husband like our cheeses and thank you so much for the tips on Delizia al peperoncino, customer’s opinion is very important for us and we are happy to have, with this blog, a way to speak with you directly.
EliminaAs for the shops that sell our products are Auchan, Carrefour, Rewe, Spar, Conad, Coop, Bennett, Pam, ESD, Sigma and Crai.
In particular next your area you can find three supermarkets selling our products:
•Bennet: Via Casati 28, Casatenovo
•Billa: Via Rivierasca dell'Adda 102, Calusco D'adda
•Pellicano: Via San Mauro, 8, Bernareggio
Among the products that you find in these supermarkets:
•Giglio Sardo
•Perla Nera
•Cuor d’or
Thank you for the information. We look forward to trying those cheese!
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